Over Frantour

Huis- hotel- en parkeigenaren kunnen zich hier aanmelden. S'inscrire pour les propriétaires.

Frantour is een website die vraag en aanbod van vakantiehuizen en accommodaties in Frankrijk bij elkaar brengt. De Frantour redactie heeft een selectiue gemaakt van het aanbod van de beste Frankrijk specialisten, zoals Kasteelovernachtigen.nl, Belvilla, Canvas Holidays, Suncamp Holidays en WeekendjeParijs.nl 

Wij zetten sinds 2011 de ruim 55-jarige ervaring van Frantour voort als dé Frankrijk specialist in de Benelux met dezelfde gedrevenheid en liefde voor Frankrijk, maar in een nieuw jasje. Frankrijk is zo groot en gevarieerd: u wilt ook vast nooit meer ergens anders naar toe op vakantie.

Wij zoeken voor u leuke accommodaties, en eigenaren van accommodaties vinden ons. U kunt daarvan profiteren, want Frankrijkdirect.nl is dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van Frankrijk én van vakantiehuizen, vakantiebungalows, hotels, bed & breakfast en vakantieparken in Frankrijk. Van een knus vakantiehuis, een luxueuze villa of Chalet tot een gezellig vakantiepark. U zult het gaan vinden op Frantour. Jong of oud, families en actieve senioren. Voor iedereen is er genoeg te vinden.

Wist u dat meer dan 80% van de vakanties en accommodaties via het internet gevonden worden? Wij richten ons uitsluitend op Frankrijk en streven ernaar om een breed aanbod aan huisjes en accommodaties te bieden.

Geef u op voor de nieuwsbrief ( dat kan onderaan iedere pagina) zodat we u op de hoogte kunnen houden van aantrekkelijke aanbiedingen.

Namens de vele huiseigenaren en onze reispartners Bon Voyage!